Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 117
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 117
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Składniki
napierw przygotowujemy farsz, dwie torebki ryzu gotowanego w wodzie z kurkumą mieszamy z uprzednio usmażoną wątróbką drobiową i grzybkami, wczesniej grzybki moczymy 2 godziny w wodzie,wszystko na patelni doprawiamy solą , pieprzem i natką pietruszki. farsz wkladamy do kaczki zaszywamy ją i wladamy do piekarnika na 2 godz.temp.180 stopni-kaczka powina być w brytfance bez przykrycia, brytfankę smarujemy olejem