Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kalafiorowa z sokiem z kiszonych ogórków"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Składniki
Przepis przysłała Małgorzata Pankiewicz z Gowina
Udka kurczaka zalej 2 litrami wody, zagotuj. Zdejmij szumowiny, dodaj oczyszczone marchewki, pietruszkę, seler, cebulę, liście pora, selera i lubczyku oraz przyprawy. Gotuj godzinę. Odcedź.
Do wywaru włóż różyczki kalafiora, gotuj 10-15 min. Dodaj przecier pomidorowy, gotuj 5 min. Wlej sok z ogórków, zagotuj. Dodaj śmietanę i pokrojoną marchewkę, przypraw, posyp koperkiem.Źródło: Chwila dla Ciebie