Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko strawne pyszne danie. : )
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Marchewkę, seler i cebule pokroić w słupki. Pieczarki pokroić w kostke. Usmażyć na patelni. Polędwiczkę pokroić w talarki (można drobniej) Posolić i popieprzyć usmażyć z czosnkiem na patelni.
Kalmary pokroić w nieduże paski najlepiej wzdłuż tuby. Obgotować przez 10 min. w osolonej wodzie. Wszystko wrzucić do jednego garnka. Makaron sojowy w oddzielnym garnku zalać wrzątkiem 2-3 min. Odcedzić, dodać do garnka z pozostałymi składnikami. Zalać szklanką z bulionem i przez 5 min. dusić. Smacznego. :)