Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kanapka z moskalikami"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 100
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 100
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Składniki
Porcja dla 2 osób, czas przygotowania: 5 minut.
Kromki chleba posmaruj serkiem philadelphia, przekrój w poprzek na 5 części. Na każdej zrób cienki pasek z wasabi. Pamiętaj, że japoński chrzan jest bardzo ostry! Ułóż na nim po moskaliku.
Posiekaj cebulę w drobną kosteczkę, czerwony pieprz utrzyj w moździerzu. Z gałązek koperku oberwij same „piórka”. Posyp moskaliki cebulą, pieprzem i koperkiem. Na koniec skrop odrobiną soku z limonki.Źródło: Twój Styl