Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kanapkowe piramidki"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 223
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 522
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 223
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 522
Składniki
Dwie łyżki twarogu utrzyj z musztardą. Pozostały twaróg wymieszaj z ziołami, dopraw solą i pieprzem. Wstaw do lodówki, aby stężał.
Cztery kromki chleba posmaruj połową pasty ziołowej. Na każdy połóż plasterek pomidora i posyp posiekaną cebulką. Przykryj następną kromką chleba posmarowaną pastą.
Na wierzch połóż liść sałaty i zwinięty w rulonik plasterek szynki. Przykryj pozostałymi kromkami. Każdą kanapkę udekoruj kopczykiem twarogu doprawionego musztardą, na wierzch wciśnij rzodkiewkę.
Wszystkie warstwy połącz wykałaczką.Źródło: Na żywo