Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kapuśniak na wędzonym boczku"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 628
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 193
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 628
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 193
Składniki
Boczek pokrój w kostkę, podsmaż na patelni. Włoszczyznę, kiełbasę, ziemniaki pokrojone w kostkę, ziele angielskie i liść laurowy włóż do garnka, zalej 1,5 l wody, gotuj 30 minut.
Boczek przełóż do garnka z wywarem, na tłuszczu uduś pokrojoną kapustę z koperkiem i kminkiem, dodaj do zupy, gotuj 20 min.
CZAS: około 1 godzinyŹródło: Dobry Tydzień