Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczną kapustę Babci Stefci z Bieszczad.
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 364
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 65
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 364
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 65
Składniki
Wykonanie: Kapustę ugotować do miękkości z dodatkiem soli, pieprzu i kminku do smaku. Następnie odcedzić i przysmażyć na smalcu. Ziemniaki obrać, ugotować, utłuc i wymieszać z kapustą i jeszcze raz przysmażyć. Natomiast boczek upiec w piekarniku na chrupiąco(chipsy) Gotową potrawę wyłożyć do misy, obłożyć przygotowanym boczkiem i podawać danie dobrze ciepłe.