Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 724
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 724
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Ugotować w małej ilości kapustę kiszona i potem odsączyć (30min.)
usmażyć karkówkę(kawałki około 1,5 centymetr) z cebula(pokrojona w kostkę) i doprawić solą i pieprzem lekko pikantnie
pieczarki obrać i usmażyć( w talarki ) i dodajemy sól i pieprz do smaku
W brytfance kładziemy usmażoną karkówkę z cebulą ,na to kładziemy usmażone pieczarki, na to kładziemy ugotowana kapustę kiszoną
Zakrywamy brytfankę i pieczemy 1 godzinkę, na tą porcję musimy mieć naczynie powyżej 4 litrów aby nie kipiało ...SMACZNEGO....