Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kapusta w skorupce"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 313
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3162
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 313
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3162
Składniki
Przepis przysłała Sylwia Wójcik z Wielkiej Wsi
Kapustę oczyść, włóż do lekko osolonego wrzątku, gotuj około 20 minut. Wyjmij, lekko ostudź.
Kapustę pokrój na ćwiartki. Oprósz ostrą papryką, solą i pieprzem. Jajka roztrzep. Kawałki kapusty panieruj w jajku a następnie w bułce tartej. Olej rozgrzej na patelni, włóż kapustę, usmaż ze wszystkich stron na złoty kolor. Osącz z tłuszczu.Źródło: Chwila dla Ciebie