Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapusta z grzybami zapraszam po przepis
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88281
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 36
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88281
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 36
Składniki
Grzyby namoczyć na noc ,kapustę przepłukać zimna woda by nie była za kwaśna dać do garnka i zalać woda by była przykryta ugotować z drobno pokrojonymi grzybami dodać listki i ziarna ziela gotujemy do mieliści scedzamy na sitku
Cebule kroje w kistek przysmażam na maśle lub oleju dodaje kapustę chwile dusze dodaje kminek sól i pieprz do smaku podaje danie gorące