Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta z grzybami to świetna propozycja na wigilijny stół.
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 399
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 205
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 89
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 1965
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 2790
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 10406
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 399
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 205
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 89
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 1965
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 2790
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 10406
Składniki
Grzyby namaczamy w letniej wodzie i odstawiamy aż zmiękną (2-3 godziny). Kapustę mocno odciskamy. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę i podsmażamy na oleju. Do garnka wrzucamy kapustę, cebulę wraz z olejem i podlewamy odrobiną ilością wody z moczenia grzybów. Wrzucamy liście laurowe, ziele, grzyby i pieprz. Dusimy na małych ogniu często mieszając około 40--45 minut. Doprawiamy do smaku. Smacznego ;)