Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubie kapustę,a danie jest bardzo proste i smaczne
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 529
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 529
Składniki
do garnka wlać wodę,dodać kostki,liście laurowe,pokrojona marchew i ziele angielskie
kapuste pokroić w gruba kostkę,wrzucic do garnka i ugotować ,odcedzic i zostawić w garnku
makaron ugotowac al dente ,odcedzic i wlozyc do kapusty
boczek,kiełbase i cebulę usmażyć,przełozyc do garnka z kapusta i makaronem,dodac troche sosu sojowego,pieprzu i posiekany koper
wszystko dokładnie wymieszać i podawać
to danie mozna równiez zapiec ,przedtem posypując zółtym,tartym serem,ja jednak wolę bez sera