Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Składniki
Mięso przyprawić i obsmażyć z obu stron tak, by złapało kolor pod koniec dodając pokrojoną drobno cebulę . Dodać sok pomidorowy i dusić ok. 30 min co jakiś czas obracając mięso i ewentualnie podlewając odrobiną wody.
Dodać pokrojoną w paski paprykę oraz pokrojonę w połplasterki cukinię - doprawić i dusić kolejne 5 min.
Gotowe danie posypać natką i spożywać z makaronami różnej maści. Smacznego.