Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre mięso, aromatyczne i soczyste
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
1. mięso pokroić na kotlety, posypać solą, pieprzem ziołowym, tymiankiem, pokropić sosem sojowym, odstawić na kilka godzin, 2. warzywa obrać, pokroić w plastry, paprykę w kostkę, 3. rozgrzać łyżkę oleju, obsmażyć kotlety na rumiano, 4. warzywa doprawić solą i pieprzem, 2/3 wsypać na dno formy, ułożyć kotlety, posypać resztą warzyw, przykryć folią aluminiową, piec w tem 200 st przez ok 90 min, smacznego