Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka lubawska Aleksandry Skarżyńskiej z Lubawy"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 92
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13823
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 38
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 17
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 68
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 185
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 92
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13823
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 38
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 17
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 68
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 185
Składniki
Mięso natrzyj octem i oliwą. Cebulę pokrój w plasterki. Połowę cebuli ułóż na dnie miski, połóż karkówkę, nakryj resztą cebuli. Wstaw na 2 godziny do lodówki.
Wyjmij mięso, obsmaż na oleju i przełóż do naczynia żaroodpornego. Boki i wierzch karkówki posmaruj musztardą, połóż warstwę majonezu, posyp solą i pieprzem. Piecz mięso 1,5 godz.
Porcje 12 120 min Cena 2,10 zł Kalorie 390 kcalŹródło: Takie jest życie