Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna propozycja, szczególnie dla wielbicieli mięsa podanego na słodko. Karkówkę przygotowaną w ten sposób można upiec w piekarniku bądź na grillu.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Mięso lekko rozbij. Posól i popieprz z każdej strony. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia wyłóż karkówkę. Piecz w 200 stopniach C przez ok. 30 minut. Dżem wymieszaj z musztardą. Dodaj posiekaną natkę pietruszki. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wyciągnij mięso, posmaruj marynatą. Piecz jeszcze ok. 15 minut.