Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, bo smaczne :)
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 556
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 556
Składniki
Dziś bardziej inspiracja, niż przepis. Karkówkę pozbawioną tłustych części posmarowałam musztardą meksykańską. Marynowałam całą noc w lodówce. Dziś przełożyłam mięso do woreczka. Ziemniaki obrałam, pokroiłam w ćwiartki, skropiłam oliwą i posypałam przyprawą do ziemniaków. Ziemniaki ułożyłam na papierze do pieczenia, obok położyłam woreczek z karkówką i zapiekałam w 180 stopniach przez 30 minut. Jako dodatek podałam fasolkę szparagową.