Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki obiad.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9902
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9902
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Składniki
Kotlety z karkówki lekko rozbić, posilić i lekko popierzyć. Zupy pieczarkowe rozmieszać z wodą, dodać jogurt, śmietanę i suszoną natkę pietruszki. Schab lekko podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu, z obu stron. Następnie karkówkę ułożyć w naczyniu do zapiekania zalać przygotowaną z dodatkami zupą pieczarkową. Całość wstawić do piekarnika nagrzanego do 180st i zapiekać około 30minu.