Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza marynata do karkówki na grila. Mięso jest soczyste i dobrze doprawione, pachnie ziołami
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5338
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5338
Składniki
Mięso kroimy w cienkie plastry i lekko rozbijamy. Czosnek przepuszczamy przez praskę, podobnie cebulę, Aby cebulę przepuścić przez praskę trzeba ja po prostu drobno posiekać i po kawałeczku zgniatać. cebula puści wtedy więcej soku lepiej aromatyzując mięso. Wszystkie składniki wymieszać