Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 151
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 304
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 151
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 304
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
karkówkę pokroic w dośc grybe plastry,lekko rozbić
plastry mięsa posolić majerankiem i pieprzem
na patelni rozgrzać olej i smazyc mięso na rumiano
do mięsa wrzucic pokrojoną cebulę i pieczarki,podlac wodą (3/4 szklanki),dodac troche maggi,przykryc patelnie i dusic na wolnym ogniu ( ok.20 minut)
podawac z ugotowana na sypko kaszą gryczaną i chlodnikiem z kwaszonych ogórków