Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso przygotowane w ten sposób jest niezwykle kruche i soczyste.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Składniki
Kapustę posiekaj, dodaj do nie pokrojoną w kostkę i podsmażoną cebulę. Dodaj ziele i liście laurowe. Zalej szklanką bulionu. Gotuj przez pół godziny. Mięso lekko rozbij, posól i popieprz z każdej strony. Obtocz w mące. Przesmaż na patelni. Naczynie wysmaruj tłuszczem. Wyłóż połowę kapusty, przykryj mięsem. Wyłóż resztą kapusty. Śmietaną wymieszaj z mąką. Wylej na danie. Piecz przez pół godziny w 200 stopniach C.