Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 999
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1115
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11414
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 999
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1115
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11414
Składniki
Karp rozprawicz. Oczyszczonego karpia(bez głowy) osuszyć. Natrzeć ze wszystkich stron pieprzem, ziołami i solą. Do środka ryby włożyć pokrojoną w kostkę włoszczyznę. Włożyć rybę do prodziża, bądź piekarnika (jak to woli). Polać wodą i olejem. Piec około 2 godz. Jest to moja ulobiona potrawa na kolację Wigilijną