Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10017
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 247
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10017
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 247
Składniki
Ziemniaki i cebulę zetrzeć na pulpę.Wędlinę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni.Dodać do ziemniaków.Czosnek przecisnąć przez praskę.Doprawić solą i pieprzem.Wszystko dokładnie wymieszać.
Gotową masę przelać do blachy wyłożonej papierem do pieczenia.Piec ok.60 minut w temperaturze 180 stopni. Upieczonego kartoflarza można posypać cukrem. Smacznego!