Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1033
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1213
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12404
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1033
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1213
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12404
Składniki
Ugotować kaszę; mięso posiekać i usmażyć w przyprawie meksykańskiej; ugotować warzywa; sos w osobnym naczyniu. Do usmażonego mięsa dolać sos i trochę potrzymać razem. Następnie chochelką (taką do lodów) ułożyć z kaszy kulki na talerzu. Mięso poukładać w przerwach między kaszą (po bokach i na środku). Nasypać trochę warzyw i polać do końca sosem.