Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podałam z kaszą wiejską oraz surówka z cebuli, ogórka kiszonego z olejem i pieprzem czarnym.
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 371
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 69
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 371
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 69
Składniki
wykonanie :Mięso posypać przyprawami z opisu, dokładnie wymieszać, odstawić do wchłonięcia przypraw w mięso na 10 minut. Po tym czasie na patelnię dodać olej z opisu, włożyć mięso i obsmażyć na mocno brązowo, następnie dodać suszone warzywa, ziele i liść oraz 2 szklanki wody, dusić pod przykryciem aż ubędzie cała woda(wtedy mięso jest już miękkie). Odkryć mięso dodać ostatnią szklankę wody i smażyć już bez przykrycia do powstania sosu.