Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kasza z kurkami"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Kaszę gryczaną ugotuj według przepisu na opakowaniu.
Pokrojoną fasolkę szparagową zblanszuj.
Na roztopionym maśle zeszklij posiekaną cebulę z czosnkiem.
Dołóż umyte kurki (większe pokrój). Smaż 10 minut, aż grzyby się zarumienią.
Wsyp kaszę i połącz z mascarpone. Poczekaj, aż serek się rozpuści i wymieszaj z fasolką. Na koniec dopraw solą i pieprzem.
50 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 300Źródło: Super TV