Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podana wieprzowina może być alternatywą dla tradycyjnych propozycji. Polecam ;)
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1089
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11250
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1089
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11250
Składniki
Mięso pokroić w większe kawałki, przełożyć na rozgrzaną oliwę, doprawić i najpierw obsmażyć, a potem pod przykryciem dusić do miękkości. Na osobnej patelni usmażyć pokrojone w plastry pieczarki.
Na półmisek przełożyć najpierw pieczarki, a potem mięso. Można podawać np. z ryżem i duszoną marchewką z groszkiem. Smacznego!