Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
nogi ugotowac, wystudzic ,obrac ze skory,roszarpac na wieksze kawalki nogi,zozgrzac tluszcz na patelni poczym smazyc kurczaka dodajac trzy rozne przyprawy do kurczaka plus grila,caly czas mieszajac asz kurczak bedzie nie za miekki ani wysuszony.smazymy na wolnym ogniu.robimy sos czyli ketchup mieszamy z majonezem .kroimy pomidora i ogorka w plasterki poczym kladziemy na bulke te plastry (rozkrojona bulke na jedna czwsc dwa plasterki pomidora ,troszke go solimy,a na droga ogorki) bulki dajemy do mikrofalowki zeby sie zagrzaly.na sam koniec w sadzamy do bolek potroche kurczaka i polewajac sosem i znow troche kurczaka sos.rowniez jest smaczne z musztarda stolowa,smacznego.polecam.