Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kebabczety w sosie"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 193
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 193
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Składniki
Mięso mielone wymieszaj ze szczyptą soli, pieprzu, paprykami, kardamonem, imbirem i kolendrą. Patyczki do szaszłyków namocz w wodzie lub posmaruj oliwą. Oblep mięsem. Ułóż na rozgrza- nym ruszcie, usmaż z każdej strony. Sos: wszystkie wymieszaj. Posmaruj kebabczety pod koniec grillowania.
<strong>Czas przygotowania: 35 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,90 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie