Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto poświęcić czas na przygotowanie
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 917
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 71
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 917
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 71
Składniki
Cebulę obrać i posiekać. Papryki umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Umyte pieczarki pokroić w plasterki.
Cebulę i paprykę podsmażyć na oleju, dodać pieczarki i smażyć aż odparuje woda. Dodać pomidory z puszki i koncentrat pomidorowy. Smażyć kilka minut, doprawić paprykami, solą i pieprzem.
Kiełbasę nacinamy i podsmażamy na oleju. Dodajemy do gorącego sosu.