Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kiełbaska w boczku"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 61
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 61
Składniki
Kapustę sparz, osącz. Zdejmij 12 liści. Przekrój je na pół, wykrój grube żyły. Odłóż 13 połówek liści, resztę posiekaj.
Pokrój kiełbasę na 8 kawałków. Każdy natnij. W nacięcia włóż kawałeczek sera, czosnku, ogórka. Owiń kapustą i plasterkiem boczku. Żaroodporne naczynie posmaruj olejem, wyłóż kapustą. Resztę pokrojonej kapusty, czosnku, ogórków, pomidorów, boczku wymieszaj z sosem, połóż roladki. Posmaruj je majonezem. Zapiekaj 20 min w temp. 190°C. Odwróć roladki i znów zapiekaj 20 min. Podaj z ziemniakami.Źródło: Takie jest życie