Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kiełbaski z cebulą"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 87
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 87
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
W każdej kiełbasce zrób niezbyt głębokie podłużne nacięcie. Nasyp do niego po szczypcie przyprawy do dań z grilla. Ułóż kiełbaski na grillu i smaż, obracając, 10-15 minut, aż skórka się lekko przypiecze.
Cebule obierz, poszatkuj. Przesmaż na łyżce rozgrzanego oleju. Zdejmij z ognia, wymieszaj z musztardą. Dopraw do smaku solą, pieprzem i otartym tymiankiem. Włóż w nacięcia w kiełbaskach. Podawaj z pieczywem i plastrami pomidora.
czas ok. 25 min; porcja – 270 kcal, cena 2,20 złŹródło: Świat kobiety