Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sycące, dobre z młodymi ziemniaczkami i surówką sezonową na kolacje dla dwojga:)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1737
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1737
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Składniki
Boczek i cebulkę kroimy w kostkę i przesmażamy na niewielkiej ilości oleju.W międzyczasie obieramy jabłko i kroimy również w kostke a następnie na grubych oczkach tarki trzemy żółty ser.Boczek,cebulkę,jabłko i żółty ser mieszamy dodając sól,paprykę,bazylię i czosnek.Filety z kurczaka rozbijamy cieniutko a następnie nakładamy farsz i formujemy w kształcie "pączka".Nafaszerowane filety panierujemy(najpierw możemy w mąkę i w rozbite jajko a następnie w bułkę tartą)i smażymy w rozgrzanym oleju ok.15min.życzę smacznego i zaznaczam, że propozycja jest godna uwagi...