Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedno z moich ulubionych dań
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę i zeszklić na patelni, grzyby również drobno pokroić, dodać do cebuli, przyprawić solą, pieprzem, dusić do miękkości.
Filety umyć, oczyścić, zrobić wzdłuż głębokie nacięcie uważając żeby nie zrobić w nich dziury. Oprószyć mięso przyprawami z zewnątrz i odrobinę wewnątrz kieszonek.
Kieszonki nafaszerować grzybami, spiąć wykałaczkami, obsmażyć z obu stron, a następnie dusić ok. 10-20min obracając je co jakiś czas (przyznam się, że trochę zgaduje z czasem duszenia bo od dawna robię je "na oko")