Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla Was przepis na pyszne mielone, ale z dodatkiem, który sprawia, że są bardziej kremowe i soczyste ;)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6095
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 309
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6095
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 309
Składniki
Mięso mielone wrzucamy do miski, dodajemy cebulę, serek, przyprawy
Płatki owsiane zalewamy 3 łyżkami wody i gotujemy, żeby spęczniały. Dodajemy do naszego mięsa.
Wszystkie składniki razem mieszamy na jednolitą masę, formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej.
Aby kotlety nie przywierały podczas smażenia do patelni, należy smażyć je na głębokim oleju, najlepiej, by sięgał do połowy kotlecika.