Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Apetyczna propozycja na obiad dla całej rodziny.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10346
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 254
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10346
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 254
Składniki
Pałki umyć.
Przyprawy (bez cukru) wymieszać z oliwą i natrzeć mięso. Włożyć do naczynia żaroodpornego i wstawić na noc do lodówki.
Mięso piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez 30 minut pod przykryciem, następnie przez kolejne 30 minut bez przykrywki. Po 60 minutach naczynie wyciągnąć z pieca i zlać do miseczki tłuszcz, dodać cukier i mieszać aż się rozpuści. Polać płynem kurczaka i piec jeszcze przez 20 minut. SMACZNEGO!