Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione mięso mojego narzeczonego
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 39
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 39
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Steki umyć, osuszyć, obsypać solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać tłuszcz i wrzucić steki. Smażyć z dwóch stron. Usmażone steki ściągnąć z patelni, ułożyć na talerzu, przykryć folią aluminiową i odczekać 5 min.