Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitny sos i delikatne mięso,fajne do ziemniaczków,ale i innych dodatków.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8861
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 197
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 460
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8861
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 197
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 460
Składniki
Mięso doprawiam przyprawami i mieszam.Formuję klopsiki,obtaczam w bułce i smażę.
Usmażone przekładam do garnka.Zalewam przecieram i wodą.Doprawiam pieprzem.Gotuję ok.5 min.Serek topiony dodaję do sosu i mieszam do całkowitego rozpuszczenia na wolnym ogniu.Uważam przy tym ,aby nie rozwalić klopsików.
Śmietanę mieszam z odrobiną sosu ,aby się zahartowała i dolewam do garnka.Wszystko gotuję jeszcze z minutkę.Ja do sosu dodaje w trakcie pomidory suszore,które dodają aromatu.