Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne pulpety na drugie danie.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 3098
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 269
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1409
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6476
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 220
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 3098
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 269
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1409
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6476
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 220
Składniki
Wykonanie: Bułki namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć a mleko odstawić. Mięso zmielić, dodać bułkę, jajko, doprawić do smaku i wlać mleko w którym moczyły się bułki. Dokładnie wyrobić ręką masę, formować klopsiki, obtaczać w mące. Wrzucić na osolony wrzątek, następnie dodać starte na grubej tarce warzywa, możemy też warzywa drobno posiekać i ugotować do miękkości. Podawać z ziemniakami lub makaronem.