Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Przygotowujemy mięso na pulpety. Mieszamy mięso, podsmażoną cebulkę, sól pieprz, bułke tartą. Formujemy pulpety, wilekości miejwięcej połowy pięści dorosłego.
Do garnka wlewamy pomidory dodajemy koncentrat doprawiamy. Gotujemy na małym ogniu, aż do rozpadnięcia się pomidorów.
Do brytwantki wlewamy sos pomidorowy i układamy klopsiki. Wkładamy do piekarnika na jakieś 25-30 min na 180 st. 10 min przed czasem posypujemy startym serkiem i zapiekamy
Gotujemy makaron zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Nakładamy makaron wykładamy klopsiki i gotowe. Smacznego