Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad lub kolacja, na cieplo, na zimno... na kazda okazje szczególnie na upaly, gdy brak ochoty na gotowanie. Prosty, szybki i latwy przepis - klopsiki z tunczyka, w dodatku z tunczyka z puszki - latwiej i szybciej juz chyba nie mozna - przy tym smakuja wysmienicie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Składniki
Obrac pieczarki ze skórki i odciac lodygi, pokroic lub drobno zmiksowac razem z papryka, szalotka, bazylia i czosnkiem. Przecedzic tunczyka przez sito miazdzac go widelcem, nastepnie zmieszac z warzywami, doprawic sola, pieprzem i sokiem z cytryny, dodac jajka i bulke tarta. Uformowac z masy klopsiki, z tej ilosci wychodzi ok. 6 sztuk. Smazyc ze wszystkich stron.
Podawac z salata lub z warzywnym spaghetti. Smakuja tez nastepnego dnia lub na zimno.