Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klopsiki zapiekane z boczkiem"
Polecam.
Odsłon: 146
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 38
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 490
Polecam.
Odsłon: 146
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 38
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 490
Składniki
Tosty namocz. Cebulę obierz i razem z natką posiekaj. Mięso połącz z odciśniętymi tostami, cebulą, musztar dą i 2/3 natki. Dodaj koncentrat, przypraw, wyrób. Z masy uformuj 8 kotletów. Każdy owiń boczkiem, usmaż na oleju.
Brokuły gotuj 5 min w posolonym wrzątku. Ziemniaki utrzyj z masłem i mlekiem, przypraw gałką. Piure wyciśnij przez szprycę do formy. Ułóż na nim klopsy i brokuły.
Piecz 15 min w temp. 200 st. Polej śmietaną z resztą natki.
<strong>Jedna porcja zawiera: 760 kcal.</strong>Źródło: Tina