Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący i obfity obiadek:)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 261
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 261
Składniki
Kapuste oraz cebule kroimy w kostke, mieszamy w misce. Dodajemy mięso, wbijamy jajka, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz suche składniki czyli ryż i kasze, doprawiamy i mieszamy. Z powstałej masy zarabiamy klopsy, które obtaczamy w bułce tartej i lekko podsmażamy na oleju.
SOS: z podanych składników gotujemy sos.
Podsmażone klopsy wkładamy do gotującego sie sosu i gotujemy razem przez 1 godz.10 min na małym ogniu.
SMACZNEGO:)