Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
połówkę czerstwego chleba ,2 jajka gotowane na twardo ,1 jajko surowe,1 kostka rosołowa,sól,pieprz,przyprawy do mielonego. przygotowanie -chleb namoczyć w małej ilości rosołu ,odcisnąc dodać posiekane drobno jajka ,dodać sól,pieprz i przyprawy do mielonego . uformować klopsy .Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na gorącym oleju z obu stron przez 7-10 min.Szybkie tanie i smaczne danie dla każdej rodziny ,naprawdę warto je przygotować
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 16
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 16
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Chleb namoczyć w małej ilości rosołu ,odcisnąc dodać posiekane drobno jajka ,dodać sól,pieprz i przyprawy do mielonego . uformować klopsy.
Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na gorącym oleju z obu stron przez 7-10 min. Szybkie tanie i smaczne danie dla każdej rodziny ,naprawdę warto je przygotować.Smacznego