Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W taki upał to nie chce się ani gotować ani jeść.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8513
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 192
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 426
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8513
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 192
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 426
Składniki
Wszystkie składniki połączyć ze sobą
I energicznym ruchem wszystko dokładnie połączyć łyżką.
Do garnka wlać wodę, posolić, gdy się woda zagotuje wkładać małe porcję ciasta łyżką i od wypłynięcia na wierzch zmniejszyć gaz i gotować 2 - 3 minuty.
Podawać kto z czym lubi u mnie ze skwarkami z boczku parzonego oraz jajko sadzone.