Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podawać z usmażoną na oleju cebulką lub kto z czym lubi. Kluski rozpływają się w ustach.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5590
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 382
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5590
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 382
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Składniki
Ziemniaki z dnia poprzedniego przecisnąć przez praskę lub zmielić maszynką,dodać jajka i mąkę, dokładnie wyrobić ręką. Na gaz wstawić wodę osoloną, ciasto nabierać małe porcje w rękę i formować kluski, gotować do wypłynięcia na wierzch, następnie zmniejszyć gaz i gotować jeszcze 3 - 4 minuty.