Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,szybkie w wykonaniu....
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 86
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1692
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 702
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 86
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1692
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 702
Składniki
1 kg ugotowanych ziemniaków,maka,jajko ,sól,pieprz,1 kg mięsa z szynki na sos buraczki
Ugotowane ziemniaki przekręcić przez maszynkę dodać mąkę,jajko,zagnieść i formować kulki robiąc dziurkę w środku.Gotujemy w osolonej wodzie.Mięso(tutaj szynka) kroję w grube plastry,doprawiam solą i pieprzem podsmażam z cebulką,zalewam bulionem i gotuję aż będzie miękkie.zagęszczam mąką.