Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne knedle Babci Stefci.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Wykonanie: Twaróg zmielić, i utrzeć z masłem, jajkami, kaszą manną i mąką. Formować knedelki, i gotować w osolonej wodzie około 10 minut. Podawać polane masłem z bułką tartą lub kwaśną śmietaną.