Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kolacja dla drwala"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 51
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 251
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5408
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 51
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 251
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5408
Składniki
Obierz ziemniaki i marchew. Pokrój warzywa w kostkę, skrop olejem, podpiecz w kwadrans w piekarniku.
Na oleju zeszklij cebulę. Dodaj kiełbasę i boczek pokrojony w kostkę, smaż kilka minut.
Dorzuć ziemniaki z marchewką, pokrojone ogórki, koperek i przyprawy.
Podawaj z jajkiem sadzonym.
Czas: 30 min 1 porcja = 390 kcalŹródło: Kurier TV