Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo prosty przepis na szybką i smaczną przekąskę. Tak można gotować, gdy trzeba szybko ugotować coś dla głodnej rodziny.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Wymieszaj kefir, mięso mielone i dodaj jajko. Drobno posiekaj zieloną cebulę i połącz z ciastem. Dodaj tam czarny pieprz, sól i paprykę, a także sodę i mąkę. Wszystko dobrze wymieszaj.
Dobrze rozgrzej olej na patelni i zmniejsz ogień do średniego. Smażyć naleśniki na małym ogniu pod przykryciem przez 5 minut z każdej strony. Smacznego!